
Ο Έλληνας τεχνικός της ΑΕΚ θέλησε να αφήσει στο παρελθόν όσα άσχημα συνέβησαν χθες (16/02) κόντρα στον Πανιώνιο και έδωσε σύνθημα βελτίωσης με Περιστέρι.
Σε ρυθμούς Final-4 (πλέον) κινείται η Βασίλισσα, έχοντας προκριθεί – έστω και με κακή εμφάνιση – επί του Πανιωνίου στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.
Ο Ηλίας Καντζούρης μίλησε – μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ ΑΕΚ – για την αυριανή (17:15) αναμέτρηση με το Περιστέρι, ζητώντας το 100% από τους παίκτες του.
Τόνισε πως πρόκειται για έναν πολύ απαιτητικό αντίπαλο, τον οποίο έχουν μελετήσει ενδελεχώς και έχουν εντοπίσει τις δυσκολίες που θα βάλει στην προσπάθεια της ΑΕΚ να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τον τελικό.
Η δήλωση Καντζούρη:
«Αφήνουμε στο χθες τα όσα μας πλήγωσαν στον προημιτελικό. Έχουμε μπροστά μας πλέον έναν απαιτητικό ημιτελικό απέναντι στο Περιστέρι. Γνωρίζουμε καλά τις δυσκολίες της αναμέτρησης, που έγινε πιο δύσκολη με βάση της διαμορφωθείσες συνθήκες. Όσοι είμαστε (παρόντες), θα πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, σωματικά και πνευματικά, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας μέσα στο παιχνίδι»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement