Δεν γίνεται να χάσει το ματς της Κυριακής (19/02, 20:30) ο Αργεντινός επιθετικός, έχοντας βγάλει σήμερα το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.
Ολοκληρώθηκε η σημερινή ημέρα προπονήσεων στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, έχοντας ευχάριστα νέα στο φινάλε της.
Ο Σέρχιο Αραούχο ακολούθησε κανονικά το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, αυξάνοντας την αισιοδοξία πως θα φωνάξει «παρών» για το ματς με τον ΠΑΟΚ.
Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, μετά το ματς της Δευτέρας με τον Λεβαδειακό, φαίνεται πως υποχωρεί και σήμερα αισθανόταν πολύ καλύτερα. Έτσι, θεωρείται πολύ δύσκολο να απουσιάσει με το παιχνίδι της Κυριακής.
Από την άλλη, σταθερή είναι η κατάσταση με τους Μιλάντ Μοχαμάντι και Πάολο Φερνάντες, οι οποίοι συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα με στόχο την επιστροφή τους.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement