Οριστικά εκτός Survivor All Star είναι η Κατερίνα Δαλάκα και μόλις πήρε το κινητό στο χέρι της δεν δημοσίευσε μόνο φωτογραφία από τον Άγιο Δομίνικο αλλά έκανε unfollow και δύο άτομα.
Να θυμίσουμε ότι η Κατερίνα Δαλάκα είχε αποβληθεί πριν από περίπου δύο εβδομάδες από το παιχνίδι καθώς η παραγωγή την τιμώρησε μετά από καταγγελία του Νίκου Μπάρτζη ότι την είδε μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου με κινητό τηλέφωνο μέσα στη ζούγκλα.
Η Κατερίνα, σε αντίθεση με την Ασημίνα δεν ξέσπασε on camera και προτίμησε να αποχωρήσει αθόρυβα.
Η Κατερίνα δημοσίευσε μία φωτογραφία της και έγραψε στη λεζάντα: «Έπειτα από 36 ημέρες .. έπιασα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κινητό στα χέρια μου».
Σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη στο Πρωινό μας η Κατερίνα Δαλάκα όταν πήρε το κινητό στα χέρια της έκανε unfollow δύο άτομα, τον Στάθη Σχίζα, ο οποίος είναι φίλος με τον Νίκο Μπάρτζη που ήταν και ο λόγος που αποβλήθηκε από το παιχνίδι η Κατερίνα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, σύντροφο του Στάθη.
Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε παράλληλα πως το ραντεβού της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου με τον Ατζούν Ιλιτζαλί δεν έγινε και δε θα γίνει λόγω των εξελίξεων στην Τουρκία.
Πηγή: gossip-tv.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement