08.2
22:14

Σούπερ Λιγκ: Βγήκαν στη φόρα τα λέιζερ για να σώσουν τον Ατρόμητο

AEK1924.gr team
Advertisement

Το έκτακτο ΔΣ της Stoiximan Super League αποφάσισε να γίνονται το πρωί των αγώνων και με πιστοποιημένα εργαλεία οι απαραίτητες μετρήσεις.

Όπως διαβάσατε και νωρίτερα στο ΑΕΚ1924.gr , η ΑΕΚ απείχε από το έκτακτο ΔΣ της Σούπερ Λιγκ με θέμα τις προδιαγραφές των γηπέδων, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν την Κυριακή το απόγευμα στο Περιστέρι.

Τελικά οι φόβοι των ανθρώπων της ΑΕΚ επιβεβαιώθηκαν μετά την ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής για το αποτέλεσμα της συνεδρίασης.

Εκεί γίνεται λόγος πως οι μετρήσεις πλέον θα γίνονται το πρωί των αγώνων εφόσον υπάρξει τέτοια επιθυμία από την φιλοξενούμενη ομάδα και μάλιστα με  συσκευή λέιζερ ή ειδική ράβδο καταμέτρησης, πιστοποιημένη από την Λίγκα.

Βλέπουμε λοιπόν επίσημα, τον συνεταιρισμό του Βαγγέλη Μαρινάκη να μπαίνει ασπίδα προστασίας στην ομάδα του Ατρομήτου δίνοντας και άλλοθι για την υπερασπιστική του γραμμή στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Προφανώς και όλες αυτές τις μέρες δεν έχει γίνει η παραμικρή σύσταση στην ομάδα του Περιστερίου για τα όσα κωμικοτραγικά συνέβησαν από τους ανθρώπους του Ατρομήτου, ούτε για την έλλειψη οποιουδήποτε εξοπλισμού πέραν των σκαπτικών μηχανημάτων.

Έγινε ξεκάθαρο πλέον πως ενώθηκαν εναντίον της ΑΕΚ όλοι τους, βάζοντας ως προσωπείο την φράση «οι αγώνες να κερδίζονται στα γήπεδα».

 

Μετά το πέρας της συνεδρίασης, η Stoiximan Super League εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

To Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση (στην οποία παρέστησαν τα 13 από τα 15 μέλη του – απουσίασαν η ΠΑΕ ΑΕΚ και η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

1) Ο σωστός τρόπος μέτρησης των goal posts είναι αυτός που ορίζεται στον οικείο κανονισμό της FIFA, δηλαδή συσκευή λέιζερ ή ειδική ράβδος μέτρησης και κανένας άλλος τρόπος

2) Είναι προφανής επιθυμία και προτίμηση όλων πως, για το καλό του ποδοσφαίρου, οι αγώνες θα πρέπει να κρίνονται στα γήπεδα,

3) Εφεξής θα δoθεί οδηγία σε κάθε παρατηρητή και συντονιστή εγκατάστασης της Super League όπως, επιμελεία τους, στη συνάντηση προετοιμασίας αγώνα (πρωινή σύσκεψη), εφόσον τίθεται θέμα από τη φιλοξενούμενη ομάδα, να λαμβάνει χώρα μέτρηση των διαστάσεων των goal posts με πιστοποιημένη μέθοδο (ειδική ράβδο μέτρησης που θα φέρει πιστοποίηση από τον επίσημο συνεργάτη της Super League για θέματα αγωνιστικών χώρων).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement