08.2
18:17

Και ο Ολυμπιακός ως νομικός σύμμαχος του Ατρόμητου

AEK1924.gr team
Και ο Ολυμπιακός ως νομικός σύμμαχος του Ατρόμητου

Μετά τον Παναθηναϊκό και η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα σταθεί ως νομικός σύμμαχος του Ατρόμητου, στην αυριανή εκδίκαση της υπόθεσης για την τύχη του αγώνα με την ΑΕΚ στο Περιστέρι.

Πριν λίγη ώρα, διαβάσατε στο AEK1924.gr, την απόφαση του Παναθηναϊκού να σταθεί ως νομικός σύμμαχος του Ατρόμητου, στην αυριανή εκδίκαση της υπόθεσης για την τύχη του αγώνα με την ΑΕΚ στο Περιστέρι, απ’ το Μονομελές Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικό όργανο της Λίγκας.

Οι Ερυθρόλευκοι κατέθεσαν κι’ αυτοί, όπως και οι «πράσινοι», έννομο συμφέρον ως συνδιεκδικητές του πρωταθλήματος και θα ζητήσουν την διεξαγωγή του αγώνα σε νέα ημερομηνία και όχι την κατακύρωση του ματς για την Ένωση, χωρίς να διεξαχθεί το ματς.

Έτσι λοιπόν, θα παραστούν και θα εκπροσωπηθούν νομικά στην εκδίκαση του Μονομελούς Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού οργάνου της Λίγκας που είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, ως νομικός σύμμαχος του Ατρόμητου, ζητώντας  να διαταχθεί η διεξαγωγή του ματς σε νέα ημερομηνία.

Με αυτό τον τρόπο οι δύο ΠΑΕ θα μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη της υπόθεσης σε όλους τους βαθμούς, αποδεικνύοντας για ποιο λόγο, όλες αυτές τις ημέρες, εξαπολύουν πυρά κατά της ΑΕΚ και αφήνοντας να εννοηθεί ότι η Ένωση κακώς δεν αγωνίστηκε σε ένα γήπεδο με κοντά τέρματα, θέλοντας το ματς στα… χαρτιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement