08.2
17:00

ΑΕΚ και Λαύριο συλλέγουν τρόφιμα για τις σεισμόπληκτες περιοχές Τουρκίας και Συρίας

AEK1924.gr team
Advertisement

Σε μια αξιέπαινη κίνηση θα προχωρήσει η ΑΕΚ με το Λαύριο, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, καθώς στο ματς μεταξύ τους, θα μαζέψουν τρόφιμα για τις σεισμόπληκτες περιοχές Τουρκίας και Συρίας, βοηθώντας τους λαούς που δοκιμάζονται αυτές τις ημέρες.

Αναλυτικά η δημοσίευση της ΚΑΕ ΑΕΚ

Η τραγωδία στην Τουρκία και στη Συρία έχει συγκλονίσει την υφήλιο. Ο χαμός συνανθρώπων μας, ο πόνος των οικογενειών τους, αλλά και η αγωνία διαρκείας για τους αγνοουμένους έχει προκαλέσει σοκ στην παγκόσμια κοινότητα.
Η οικογένεια της ΑΕΚ BC προσεύχεται για τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν.
Οι αξίες και τα ιδανικά μας μάς επιβάλλουν τα αυτονότητα. Ως εκ τούτου, στο περιθώριο της αναμέτρησης του Σαββάτου (11/02, 19:15), ΑΕΚ – Λαύριο, σε συνεργασία με τον Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Hellenic Red Cross αλλά και την ΚΑΕ Λαύριο – Megabolt , συλλέγουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας.
Όσοι φίλοι της Ομάδας μας επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, θα έχουν τη δυνατότητα να το πράξουν από το πρωί (του Σαββάτου) στο εστιατόριο «1968» του Γηπέδου μας, στο Oλυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, και μετά τις 17:00, στην είσοδο των VIP και στην είσοδο του Τμήματος 6. Στα σημεία VIP και Τμήμα 6 θα υπάρχουν εθελοντές του Ε.Σ. για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας.
Οι φίλαθλοι του Λαυρίου θα έχουν τη δυνατότητα να συγκεντρώσουν τα δικά τους τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από αύριο, Πέμπτη (08/02), έως και την Παρασκευή (10/02), στα Γραφεία της ΚΑΕ Λαύριο (οδός Μουσουργού Μητροπούλου 49-51).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν προφανώς να προσφέρουν τη βοήθειά τους και στα επιλεγμένα σημεία του Ερυθρού Σταυρού, που αναγράφονται στην αφίσα.

Η δημοσίευση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement