06.2
13:35

Το Ύπατο βρήκε λύση και διόρθωσε το πρόβλημα με τα δοκάρια, ο Ατρόμητος δεν μπορούσε

AEK1924.gr team
Advertisement

Το Ύπατο κατάφερε και βρήκε λύση στο πρόβλημα που προέκυψε πριν το ματς με τα Τρίκαλα και διεξήχθη κανονικά.

Αρχές Δεκεμβρίου το ΑΟ Υπάτου υποδεχόταν για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής τα Τρίκαλα, αλλά στην προθέρμανση του ματς, οι φιλοξενούμενοι διαπίστωσαν πρόβλημα με το ύψος του οριζόντιου δοκαριού.

Γι’ αυτό τον λόγο, προχώρησαν σε ένσταση και ενημέρωσαν τον διαιτητή, ώστε να διαπιστώσει και ο ίδιος το πρόβλημα με το ύψος των δοκαριών στις δυο εστίες.

Ο διαιτητής μέτρησε και διαπίστωσε ότι είχαν δίκιο οι Τρικαλινοί, δίνοντας περιθώριο μισής ώρας στους γηπεδούχους για να αποκαταστήσουν το πρόβλημα.

Έτσι κι’ έγινε, οι υπεύθυνοι του Υπάτου, βιάστηκαν και είχαν τον τρόπο να δώσουν λύση, βγάζοντας δοκάρια απ’ τις θέσεις τους και γεμίζοντας με πέτρες τις τρύπες και στη συνέχεια τοποθέτησαν σφήνες για να σταθεροποιηθεί.

Το ύψος των τερμάτων ήρθε στα προαπαιτούμενα μέτρα και δεν χρειάστηκε να γίνει ένσταση απ’ τα Τρίκαλα, με το ματς να ξεκινάει κανονικά και το Ύπατο να επικρατεί με 2-0.

Κάτι τέτοιο όμως, δεν κατάφερε να βρει λύση ο Ατρόμητος στο δικό του γήπεδο, παρά μόνο τις… γεωτρήσεις, που τελικά αποδείχτηκε λανθασμένη και χωρίς ουσία κίνηση και γι’ αυτό στη συνέχεια προχώρησαν στο να κατηγορούν την ΑΕΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement