06.2
22:43

Αναθέτουν στον Κούγια να «ψηλώσει» τα δοκάρια του Περιστερίου

AEK1924.gr team
Αναθέτουν στον Κούγια να «ψηλώσει» τα δοκάρια του Περιστερίου

Ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει τον Ατρόμητο για τον υπόθεση του αγώνα με την ΑΕΚ

Στις δικαστικές αίθουσες θα κριθεί η τύχη της αναμέτρησης Ατρόμητος-ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League, η οποία δεν διεξήχθη ποτέ, λόγω των… δοκαριών.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαμάχη τις τελευταίες ώρες με εκατέρωθεν ανακοινώσεις και κατηγορίες. Οι Περιστεριώτες αναφέρουν ότι η Ένωση ήθελε να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά και η ΑΕΚ από την πλευρά της ότι ήταν αδύνατο να διεξαχθεί ο αγώνας με τις υπάρχουσες συνθήκες και δεν ευθύνεται η ίδια για ό,τι συνέβη.

Στον Ατρόμητο θα επιδιώξουν να διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση σε μεταγενέστερη ημερομηνία και σύμφωνα με πληροφορίες  η νομική του εκπροσώπηση θα ανατεθεί στον Αλέξη Κούγια. Γεγονός που δεν προκαλεί καμία έκπληξη σε κανέναν.

Το σίγουρο είναι πως η υπόθεση θα τραβήξει, καθώς όποια κι αν είναι η απόφαση του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού οργάνου της Λίγκας, δύναται να καταλήξει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Ενώ φυσικά στο… βάθος υπάρχει και το CAS. Όλα αυτά βέβαια εφόσον υποστηριχθεί έφεση από την πλευρά του «ηττημένου» στη συγκεκριμένη υπόθεση.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement