05.2
22:54

Μελισσανίδης σε Σπανό: «Πως είναι δυνατόν να μην κάνουμε ένσταση για τα δοκάρια;»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ σε επικοινωνία με τον Γιώργο Σπανό, τον ρώτησε πως είναι δυνατόν να μην κάνει ένσταση η Ένωση για το ύψος των δοκαριών, όταν η κα. Κοξένογλου καταφέρεται κατά της ομάδας του, όπου σταθεί και όπου βρεθεί.

Ο Γιώργος Σπανός τοποθετήθηκε δημόσια στο OPEN και ανέφερε ότι ήρθε σε επικοινωνία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά, «του είπα ελάτε να παίξουμε το παιχνίδι. Μου είπε πως πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι για να πάρει το πρωτάθλημα. Πρέπει να περάσει από το Περιστέρι για να πάρει το πρωτάθλημα. Του είπα πως ξέρω ως ΑΕΚ πρεσβεύει κάτι άλλο και μία άλλη φιλοσοφία, που έχει δείξει στο παρελθόν. Ο απώτερος σκοπός της ΑΕΚ ήταν να μην παίξει και πίεσαν τον διαιτητή προς αυτή την κατεύθυνση».

Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι διαφορετική, απ’ την άποψη ότι η ΑΕΚ ουδέποτε έθεσε το θέμα, για να μην γίνει ο αγώνας, αλλά να αποκατασταθεί το πρόβλημα στα δοκάρια, λόγω ότι το ύψος τους δεν πληρούσε τους κανονισμούς.

Η ΑΕΚ απ’ την πλευρά της, τοποθετήθηκε επίσημα και επιβεβαίωσε την εν’ λόγω επικοινωνία των δυο ανδρών, παρότι δεν συνηθίζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης να μιλάει δημόσια για τις προσωπικές του συνομιλίες.

Ωστόσο, αφού το έπραξε πρώτα ο πρόεδρος του Ατρόμητου, προχωράει στην επιβεβαίωση των συζητήσεων τους, με τον Σπανό να ζητάει απ’ τον ισχυρό άντρα της ΑΕΚ να μην κάνει ένσταση η Ένωση, αλλά ο ίδιος προχώρησε στην ερώτηση “πως είναι δυνατόν να μην γίνει ένσταση για το ύψος των δοκαριών, όταν η κα. Κοξένογλου (Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Ατρόμητος), όπου σταθεί και όπου βρεθεί καταφέρεται κατά της ΑΕΚ”.

Ο Μελισσανίδης προχώρησε την ερώτηση του, δίνοντας ως παράδειγμα την προκλητική της συμπεριφορά στο τελευταίο ΔΣ της Λίγκας, τελειώνοντας σ’ εκείνο το σημείο την συζήτηση.

Απ’ εκεί και έπειτα, κλείνοντας η Ένωση με την τοποθέτηση της, επιβεβαίωσε ότι έχει ως στόχο το πρωτάθλημα, όπως το ανέφερε ο Γιώργος Σπανός στις δηλώσεις του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement