01.2
11:25

Ντάνι Άλβες: Οι δικηγόροι του υποστηρίζουν ότι «τα βίντεο διαψεύδουν» την εκδοχή του θύματος

AEK1924.gr team
Advertisement

Οι δικηγόροι του Ντάνι Άλβες αμφισβητούν την εκδοχή της καταγγέλλουσας και εστιάζουν στις εικόνες που καταγράφηκαν στο ιδιωτικό δωμάτιο του νυχτερινού κέντρου πριν από την φερόμενη επίθεση

Στη δημοσιότητα δόθηκε μέρος της 24σέλιδης έφεσης που κατέθεσε ο δικηγόρος Κριστομπάλ Μαρτέλ κατά της προσωρινής διαταγής φυλάκισης του Ντάνι Άλβες χωρίς εγγύηση. Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα και της Σεβίλλης συνελήφθη θυμίζουμε στις 20 Ιανουαρίου και έκτοτε βρίσκεται σε προσωρινή κράτηση χωρίς εγγύηση, κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση που φέρεται να διαπράχθηκε στο νυχτερινό κέντρο Sutton της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου. Ο παλαίμαχος άσος αμφισβητεί στην έφεσή του την αφήγηση του θύματος και αναφέρει ότι η καταγγέλλουσα μπήκε σκόπιμα στο μπάνιο μετά από αυτόν χωρίς ο παίκτης να την αφήσει να περάσει ή να του ανοίξει την πόρτα.

Σύμφωνα με το «El Periódico» στο υπόμνημα της έφεσης, στο οποίο είχε πρόσβαση η εφημερίδα της Βαρκελώνης, αμφισβητείται η αξιοπιστία των καταθέσεων του θύματος οι οποίες σύμφωνα με τον δικηγόρο του Ντάνι Άλβες είναι «ασυνεπείς και ανακριβείς» και αυτοί οι χαρακτηρισμοί στηρίζονται σύμφωνα με την πλευρά Άλβες στις εικόνες που έχουν καταγραφεί στην ιδιωτική σουίτα του κλαμπ και μπορεί να οφείλονται σε «αφηγηματική διαστρέβλωση».

Στο υπόμνημα, που παρουσίασε η ομάδα, η υπεράσπιση υποστηρίζει ότι οι εικόνες του βίντεο «διαψεύδουν ριζικά» την εκδοχή του θύματος και δεν δείχνουν τη νεαρή γυναίκα σε κλίμα «τρόμου, φόβου ή κυριαρχίας».

Το πρόγραμμα “Y ahora Sonsoles” είχε επίσης πρόσβαση στην έφεση που κατέθεσε η υπεράσπιση του Ντάνι Άλβες και αναφέρει ότι οι δικηγόροι του αμφισβητούν την εκδοχή του θύματος. Στην επιστολή, η υπεράσπιση του ποδοσφαιριστή υποστηρίζει ότι «η ψύχραιμη θεώρηση των εικόνων που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας των εγκαταστάσεων του Sutton είναι αρκετή για να θέσει σε σοβαρή αξιακή αμφιβολία ορισμένες πραγματικές δηλώσεις που ανυψώνονται σχεδόν στην κατηγορία των αποδεδειγμένων γεγονότων»

Οι δικηγόροι του Άλβες ισχυρίζονται επίσης ότι ο Βραζιλιάνος μπήκε μόνος του στο μπάνιο: «Παρατηρειται πως πηγαίνει προς τα αριστερά και μπαίνει στην πόρτα του μπάνιου… 2 λεπτά αργότερα η καταγγέλλουσα, αφού πέρασε αυτή την ώρα μιλώντας με τις δύο φίλες της και έναν σερβιτόρο, πηγαίνει σε αυτή την πόρτα και μπαίνει χωρίς ο Άλβες να την αφήσει να μπει ή να της ανοίξει την πόρτα. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement