01.2
11:10

Η ΕΠΟ ψάχνει γήπεδο σε Γερμανία, Αγγλία για τον τελικό του Κυπέλλου!

AEK1924.gr team
Advertisement

Επιστολή στη γερμανική και την αγγλική ομοσπονδία από την ΕΠΟ, για το ενδεχόμενο να φιλοξενήσουν τον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet

Στην ΕΠΟ φαίνεται ότι το ψάχνουν σοβαρά για το ενδεχόμενο να διεξαχθεί ο τελικός εκτός Ελλάδας, όσο… μακρινό κι αν φαντάζει το συγκεκριμένο σενάριο αυτή τη στιγμή, δεδομένου πως δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στο παρελθόν.

Γερμανία και Αγγλία είναι οι δύο χώρες που βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, η μεν πρώτη λόγω των χιλιάδων ομογενών που ζουν εκεί και η δεύτερη καθώς υπάρχουν πολλοί Έλληνες φοιτητές. Σύμφωνα μάλιστα με τη “Live Sport” πρόκειται να σταλεί εντός της ημέρας σχετική επιστολή στις δύο ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες, για να ρωτήσει η ΕΠΟ το αν υπάρχει διαθέσιμο γήπεδο που θα μπορούσε να φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Σε περίπτωση αρνητικής απάντησης, φέρεται να υπάρχει σαν plan b και η Κύπρος, ενώ το προηγούμενο διάστημα υπήρχε στην ατζέντα και η προοπτική της Αμερικής, η οποία ωστόσο εγκαταλείφθηκε. Πρέπει πάντως να σημειώσουμε ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δύσκολο εγχείρημα, που απαιτεί σίγουρα χρόνο. Ωστόσο έχει εξεταστεί από τους ανθρώπους της ΕΠΟ, με δεδομένο και το… κακό προηγούμενο του Βόλου, την τελευταία φορά που φιλοξενήθηκε τελικός με κόσμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement