26.1
17:40

Βόλεϊ Γυναικών: Ανησυχία για Καλαντάντζε – Παράθυρο μεταγραφής στην ΑΕΚ

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Η αθλήτρια της ΑΕΚ, χτύπησε στο δάχτυλο του χεριού της και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού. Ανοιχτό παράθυρο μεταγραφής απ’ την Ένωση.

Η MVP της ΑΕΚ στη νίκη επί του Ολυμπιακού (3-2), Άννα Καλαντάντζε στάθηκε άτυχη και τραυματίστηκε στο δάχτυλο του χεριού της, χτυπώντας συναγερμό στο στρατόπεδο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Ένωσης.

Η διεθνής ελληνίδα κεντρική διανύει μια εξαιρετική σεζόν, την πρώτη της χρονιά στην ομάδα, αλλά αυτή την φορά η ατυχία της χτύπησε την πόρτα.

Ο τραυματισμός είναι ανησυχητικός για τους ανθρώπους της ΑΕΚ, αλλά θα υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα, σήμερα που θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού, αλλά και ο χρόνος απουσίας της.

«Ανοιχτό» παράθυρο μεταγραφής

Η συγκεκριμένη εξέλιξη όπως είναι φυσικό, έχει δημιουργήσει ανησυχία και προβληματισμό στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο και γι’ αυτό δεν αποκλείεται, να υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, ώστε να καλύψουν το κενό της.

Μάλιστα, γι’ αυτό το λόγο και ανάλογα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής, η Ένωση έχει ανοιχτά τα μάτια της και παρακολουθεί την κεντρική, Γεωργία Αργυρίου, η οποία έμεινε ελεύθερη, αποχωρώντας απ’ τον Ηλυσιακό και φαίνεται ως μια επιλογή που εξετάζεται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement