Μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού και της Λαμίας επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου, κλείδωσε και το έτερο ζευγάρι των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.
Ως γνωστόν από χθες, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με φόντο τον τελικό, με την πρώτη αναμέτρηση να διεξάγεται στην OPAP Arena.
Όσον αφορά τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων, αυτοί θα γίνουν 7-9 Φεβρουαρίου με τους επαναληπτικούς να είναι προγραμματισμένοι για τις 2-3 Μαρτίου.
Ως προς το πρώτο παιχνίδι βέβαια στην Αγιά Σοφιά, οι ερυθρόλευκοι θέλουν να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου μιας και μια μέρα νωρίτερα στις 8, συμπληρώνονται 42 χρόνια από την τραγωδία της θύρας 7.
Ο λόγος που υποστηρίζουν κάτι τέτοιο είναι πως δεν έχει διεξαχθεί ντέρμπι εκείνη την ημέρα κατά το παρελθόν.
Αναμένεται λοιπόν η απόφαση της ΕΠΟ για τις ημερομηνίες των αγώνων.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement