25.1
20:11

Πατούλης: «Κόσμημα για όλη την Ελλάδα το νέο γήπεδο της ΑΕΚ»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Περιφερειάρχης Αττικής μίλησε – μεταξύ άλλων – για το γήπεδο της ΑΕΚ και την συνεργασία όλων των φορέων για την ολοκλήρωση των έργων.

Συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Πατούλης, μιλώντας για τον ρόλο της Περιφέρειας στον αθλητισμό, για τα έργα, τις αθλητικές εγκαταστάσεις και διοργανώσεις.

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο νεόδμητο γήπεδο της Ένωσης, αναφέροντας πως το ποσό που διατέθηκε αγγίζει τα 35.000.000€, με το σπουδαιότερο όλων να έγκειται στην σωστή συνεργασία των εμπλεκόμενων πλευρών.

Χαρακτηρίζει την «Αγιά Σοφιά-Opap Arena» ως ένα κόσμημα για ολόκληρη την χώρα, ενώ αναγνωρίζει την μεγάλη σημασία που έχει για τους δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας και του φίλους της ΑΕΚ.

Οι δηλώσεις του Πατούλη για το γήπεδο της ΑΕΚ:

«Κατ’ αρχάς να σας πω πως εμείς από τον Μάρτιο του 2020 ξεκινήσαμε πλέον με γοργούς ρυθμούς το γήπεδο αυτό. Και το παραδώσαμε το 2022 τον Σεπτέμβριο, δηλαδή στα 100 χρόνια της Μικρασιατικής καταστροφής.

Γι’ αυτό είχαμε την ευθύνη κατ’ ουσίαν, μαζί με τις υπηρεσίες μας, προφανώς, και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που είχαμε βρει, να δημιουργήσουμε, όχι μόνο τις δυνατότητες συνεργασίας μ’ έναν ιδιωτικό φορέα, την ΠΑΕ. Αλλά θα έλεγα τον Ερασιτέχνη της ΑΕΚ, καθώς επίσης και ανεξάρτητες Αρχές και την Περιφέρειά μας, για να μπορέσουμε τελικά να πραγματοποιηθεί ούτε σε δυο χρόνια.

Κάπου στα δυο χρόνια. Κι αυτό σχετίζονταν και με τον περιβάλλοντα χώρο, ο οποίος είναι η υπογειοποίηση που έγινε δίπλα από το γήπεδο, το οποίο δημιούργησε και καλύτερη κυκλοφοριακή δυνατότητα στην ίδια την πόλη, αλλά προφανώς και τρόπους ασφαλείς στην μετακίνηση των φιλάθλων μετά την διεξαγωγή του αγώνα ή κατά την προσέλευσή τους.

Από την άλλη πλευρά, όλο αυτό το ποσό, το οποίο εμείς διαθέσαμε για το γήπεδο και για τον περιβάλλοντα χώρο, είναι προϋπολογισμού 35.000.000 ευρώ. Αλλά αυτό που είχε μεγάλη σημασία, ήταν η πολύ καλή συνεργασία, επαναλαμβάνω, όλων αυτών τον φορέων, ώστε ένα μεγάλο γήπεδο, το οποίο είναι όπως είπατε κόσμημα για όλη την Ελλάδα, προφανώς για την Αττική μας.

Προφανώς για την Νέα Φιλαδέλφεια και για τους οπαδούς της. Νομίζω, ότι πέραν αυτών, θα φιλοξενεί και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Ουσιαστικά, ανήκει σε όλους τους πολίτες, εκτός από τους ίδιους τους φιλάθλους της ΑΕΚ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement