24.1
22:23

Τελείωσαν τον Κλάτενμπεργκ και στην Αίγυπτο

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Κλάτενμπεργκ ουσιαστικά με την στάση του, το τελευταίο διάστημα προκαλούσε τους ιθύνοντες του αιγυπτιακού ποδοσφαίρου, αφού του καταλόγιζαν αδιαφορία, αλλά και το γεγονός πως δεν ασχολήθηκε με τα προβλήματα της διαιτησίας στην αφρικανική χώρα αποφεύγοντας να ταξιδεύει στο Κάιρο!

Μάλιστα, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της αιγυπτιακής ομοσπονδίας τις τελευταίες τέσσερις μέρες παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν δεν απαντούσε καν στα μηνύματα των μελών της αιγυπτιακής επιτροπής διαιτησίας.

Επιπρόσθετα, αναφέρεται πως η ομοσπονδία παρείχε αυτοκίνητο, αλλά και κατοικία στον παλαίμαχο Άγγλο διαιτητή προκειμένου να διευκολύνει το έργο του, αλλά εκείνος προτιμούσε να απέχει τόσο από τα καμπ προετοιμασίας των διαιτητών, όσο και από σχετικά σχετικά σεμινάρια, αλλά και τις συναντήσεις.

Στους πέντε μήνες που συνεργάστηκε ο Κλάτενμπεργκ με την αρμόδια αρχή του αιγυπτιακού ποδοσφαίρου του καταβλήθηκαν οι προβλεπόμενοι από την σύμβαση των δύο πλευρών μισθοί, με εξαίρεση το διάστημα όπου βρισκόταν στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Μάλιστα, όπως τονίζεται στην Αίγυπτο το γεγονός αυτό δεν άρεσε στον Άγγλο αρχιδιαιτητή που θεωρούσε παράλληλα υπερβολική την κριτική του αιγυπτιακού Τύπου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement