H ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Τετάρτης (25/1 21:30) κόντρα στη Μάλαγα και αύριο θα ταξιδέψει για την Ισπανία.
Ο Ηλίας Καντζούρης δεν θα έχει ωστόσο στη διάθεσή του δύο σημαντικούς παίκτες του ροτέισον της Βασίλισσας μιας και οι Τιμ Φρέιζερ και Αλεξάντερ Μάντσεν δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας.
Αμφότεροι δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και η ΑΕΚ θα στερηθεί των υπηρεσιών τους στην πολύ δύσκολη πρώτη αναμέτρηση της φάσης των «16»του Basketball Champions League, απέναντι στη Μάλαγα που λογίζεται από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.
Στόχος και των δύο παικτών είναι να βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους για το παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι το προσεχές Σάββατο.
Στα θετικά για τον κόουτς της Βασίλισσας, είναι πως μπορεί να υπολογίζει κανονικά στους νεοαποκτηθέντες Γιάνκοβιτς και Γόντικα οι οποίοι θα κάνουν το ντεμπούτο τους με την ΑΕΚ στο BCL τη φετινή χρονιά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement