
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Δημήτρης Ανάκογλου μετά τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό με νικήτρια την Ένωση με 3-0.
Ο πρώην παίκτης των κιτρινόμαυρων αναγνώρισε την ΑΕΚ ως την πλέον φορμαρισμένη ομάδα ειδικά στην έδρα της, ενώ δεν παρέλειψε και να ευχαριστήσει τον κόσμο για το χειροκρότημα που του επιφύλασσε για την προσφορά του στην ομάδα.
Οι δηλώσεις του Δημήρτη Ανάκογλου:
«Ξέραμε ότι ο βαθμός δυσκολίας είναι τεράστιος. Εκτός από το μέγεθός της η ΑΕΚ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα, ειδικά μέσα στο γήπεδό της. Θέλαμε να απολαύσουμε αυτό το παιχνίδι. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, για να έρθουμε του χρόνου ξανά σε αυτό το γήπεδο», τόνισε ο 31χρονος μέσος, που είχε παίξει στην «Ένωση» από το 2013 μέχρι το 2016.
Όσο για το χειροκρότημα του κόσμου στο πρόσωπό του; «Ευχαριστώ τον κόσμο. Μου έδειξε ότι θυμάται ό,τι έκανα τα χρόνια στην ομάδα. Έχω μόνο καλές αναμνήσεις. Ήταν τεράστια η εμπειρία μου από το πέρασμά μου από την ΑΕΚ και από αυτό το γήπεδο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Να ζήσει ο κόσμος μεγάλες επιτυχίες σε αυτό το σπίτι γιατί το αξίζει».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement