07.1
09:17

ΑΕΚ Β’: Κανονικά στην Κρήτη στον… αέρα το ματς με τον Ηρόδοτο

AEK1924.gr team
ΑΕΚ Β’: Κανονικά στην Κρήτη στον… αέρα το ματς με τον Ηρόδοτο

Η ΑΕΚ Β’ αντιμετωπίζει στην Κρήτη τον Ηρόδοτο (14:45 / AEK1924.gr), αλλά μόνο σίγουρος δεν είναι ο σημερινός αγώνας, λόγω της γαστρεντερίτιδας και του αιτήματος της κρητικής ομάδας στην διοργανώτρια αρχή.

Στον… αέρα βρίσκεται ο αγώνας της ΑΕΚ Β’ με τον Ηρόδοτο στην Κρήτη, λόγω ότι πάνω από δέκα παίκτες των γηπεδούχων δεν προπονήθηκαν τις τελευταίες ημέρες λόγω… γαστρεντερίτιδας.

Η Κρητική ομάδα κατέθεσε αίτημα αναβολής στην διοργανώτρια αρχή και παρότι όλα έδειχναν ότι θα το αποδεχτεί, τελικά το ματς βρίσκεται στον αέρα οι Κιτρινόμαυροι ταξίδεψαν και πιθανόν πλέον η Super League 2, να μην κάνει αποδεκτό το αίτημα, ενώ πριν λίγες ημέρες είχε εξελιχθεί η… παρωδία με την Κηφισιά

Απ’ εκεί και έπειτα τώρα, στα αγωνιστικά η ΑΕΚ Β’ πήγε στην Κρήτη ενισχυμένη και προετοιμασμένη για το πρώτο ματς της νέας χρονιάς, έχοντας ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος όλους τους παίκτες στη διάθεση του, αλλά και τους νέους ποδοσφαιριστές, όπως ο Ζίνι, ο Σταμούλης και ο Τζέιμς Τζορτζ Πανεράς.

Η Ένωση παρότι δεν έχει κάνει μέχρι τώρα δυνατό ξεκίνημα, ευελπιστεί απ’ εδώ και πέρα και με τις προσθήκες, θα δείξει ένα διαφορετικό και καλύτερο πρόσωπο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->