Το ετήσιο μνημόσυνο του Στέλιο Σεραφείδη τελέστηκε σήμερα το πρωί στο Αιγάλεω με συγγενείς, φίλοι, αλλά και η οικογένεια της ΑΕΚ, βρέθηκαν και τίμησαν τη μνήμη του τεράστιου Στέλιου Σεραφείδη.
Αναλυτικά η δημοσίευση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
Το ετήσιο μνημόσυνο του Στέλιου Σεραφείδη τελέστηκε σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό του Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω. Συγγενείς και φίλοι, αλλά και η οικογένειά της ΑΕΚ, τίμησαν τη μνήμη του αξέχαστου και αγαπημένου Στέλιου, που για επτά δεκαετίες είχε αφιερώσει τη ζωή του στον σύλλογο και έφυγε από κοντά μας στις 4 Ιανουαρίου του 2022.
Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης δεν κατέστη δυνατό να παραστεί, όμως διαβίβασε στα τέκνα του εκλιπόντος τα εξής: “Να ζήσετε να θυμάστε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο και να τιμάτε τη μνήμη του. Σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία”.
Η δημοσίευση της ΠΑΕ ΑΕΚ: