
Η ΚΕΔ όρισε τον Έλληνα διαιτητή για να σφυρίξει το ματς της Τετάρτης (21/12), ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Λαμία στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Ορίστηκαν οι διαιτητές απ’ την ΚΕΔ για την 14η αγωνιστική της Super League, στην οποία θα πραγματοποιηθεί και η επανέναρξη του πρωταθλήματος, μετά την διακοπή για το Μουντιάλ.
Η ΚΕΔ προχώρησε στον ορισμό των περισσότερων αγώνων με διεθνείς διαιτητές και μεταξύ αυτών, όρισε τον Ευάγγελο Μανούχο να διευθύνει το ματς της ΑΕΚ με την Λαμία στην Αγιά Σοφιά – OPAP Arena.
Ο Έλληνας διαιτητής, θα έχει βοηθούς τους, Μιχαήλ Νιδριώτη και Γιώργο Στεφανή, ενώ τέταρτος θα είναι ο Δημήτριος Μαλουτάς.
Στο VAR ορίστηκε ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης, ενώ ως AVAR ο Θανάσης Κόλλιας.
Απ’ εκεί και έπειτα, η ΚΕΔ για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ιωνικό όρισε διαιτητή τον Παπαδόπουλο (VAR ο Φωτιάς), ενώ στο Αγρίνιο θα βρεθεί ο Σιδηρόπουλος για το Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ (VAR ο Περράκης).
Τέλος, τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ θα σφυρίξει ο Κουμπαράκης (VAR ο Ευαγγέλου) και το Λεβαδειακός-Άρης ο Παπαπέτρου (VAR ο Τσαγκαράκης).
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement