
Δημοσίευμα από Βέλγιο κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Σταντάρ Λιέγης για τον Πολωνό διεθνή μέσο της Ένωσης.
Ο… Μουντιαλικός Νταμιάν Σιμάνσκι τραβά ξανά τα βλέμματα ομάδων του εξωτερικού και βρίσκεται στο μεταγραφικό τους στόχαστρο.
Αυτή την φορά η Σταντάρ Λιέγης φαίνεται να έχει τον Πολωνό διεθνή στην λίστα της, καθώς θέλει να αντικαταστήσει τον Νικολάς Ρασκίν, καθώς είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει.
Μάλιστα, στην προσπάθεια του βελγικού συλλόγου να πάρει το εισιτήριο της Ευρώπης – βρίσκεται στην 6η θέση – βλέπει «Gazetta Express» τον Σιμάνσκι ως πιθανό στόχο για την ενίσχυση της ομάδας.
Το δημοσίευμα αναφέρει:
«Η Σταντάρ θέλει έμπειρο παίκτη του Μουντιάλ να αντικαταστήσει τον Ρασκίν. Η Σταντάρ θέλει να ενισχυθεί τον Γενάρη κι είναι απαραίτητο να συμβεί αυτό αν θέλει να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο (σ.σ. αυτή τη στιγμή είναι 6η στο πρωτάθλημα Βελγίου). Η αναζήτηση γίνεται στο εξωτερικό και έφτασαν μέχρι την Ελλάδα.
Εκεί χτύπησαν την πόρτα της ΑΕΚ για να ανοίξουν συζητήσεις. Η Σταντάρ έχει στο βλέμμα της τον Νταμιάν Σιμάνσκι, ο οποίος ήταν ενεργός στο Μουντιάλ με την Εθνική Πολωνίας. Ο σύλλογος της Λιέγης θα ήθελε τον Σιμάνσκι δανεικό με οψιόν αγοράς. Η ΑΕΚ θα ήταν πρόθυμη να συνεργαστεί στη μεταγραφή, αλλά θα προτιμούσε να γίνει κανονικά».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement