15.12
15:06

Θεσσαλονίκη: Κατεπείγουσα ΕΔΕ από το Ιπποκράτειο για τον θάνατο του βρέφους

AEK1924.gr team
Θεσσαλονίκη: Κατεπείγουσα ΕΔΕ από το Ιπποκράτειο για τον θάνατο του βρέφους
Advertisement

Κατεπείγουσα ΕΔΕ διέταξε το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης για τον θάνατο του βρέφους ενός μηνός. Ανατέθηκε σε έμπειρο καθηγητή πανεπιστήμιου.

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε από τη διοίκηση του ΙπποκράτειουΝοσοκομείου Θεσσαλονίκης, για τον θάνατο βρέφους, μετά από δημοσιεύματα τοπικών μέσων ενημέρωσης του Βόλου, τα οποία κάνουν λόγο για χρηματισμό γιατρού και ιατρικές παραλείψεις.

Πρόκειται για βρέφος μόλις ενός μηνός από τον Βόλο, το οποίο γεννήθηκε σε κλινική στη Λάρισα, παρουσίασε συμπτώματα δύσπνοιας και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου και έχασε τη ζωή την Τρίτη (13/12).

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του GRTimes, η διοίκηση του νοσοκομείουεπικοινώνησε αμέσως με τους γονείς του παιδιού, προκειμένου να τους συλλυπηθεί όταν κατήγγειλαν σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι υπήρξαν ιατρικές παραλείψεις, καθώς και περίπτωση χρηματισμού γιατρού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατεπείγουσα ΕΔΕ ανατέθηκε σε έμπειρο καθηγητή πανεπιστημίου, ο οποίος θα συγκεντρώσει τα απαραίτητα στοιχεία άμεσα, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη καταγγελία.

πηγή:news247

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->