
Βραδιές έντασης πέρα από τη Γαλλία έζησαν τόσο το Βέλγιο όσο και η Ολλανδία, δύο χώρες όπου υπάρχει έντονη παρουσία Μαροκινών.
Όπως συνέβη στη Γαλλία όλα ξεκίνησαν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Στα σημεία όπου είχαν συγκεντρωθεί Μαροκινοί για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ξέσπασαν επεισόδια με την Αστυνομία.
Στις Βρυξέλλες οι Μαροκινοί μετά την ήττα της ομάδας τους άρχισαν να πετούν αντικείμενα στα όργανα τάξης που απάντησαν με χρήση δακρυγόνων προκειμένου να διαλύσουν το πλήθος.
Στη Ολλανδία είχαμε ένταση σε τρεις πόλεις, συγκεκριμένα στο Άμστερνταμ, το Ρότερνταμ και την Ουτρέχτη. Εκεί τα επεισόδια ήταν πιο έντονα με αποτέλεσμα να έχουμε δεκάδες συλλήψεις.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ολλανδικών Μέσων τονίζουν ότι υπήρξαν τραυματισμοί με χαρακτηριστικό παράδειγμα ενός άνδρα στο Ρότερνταμ του οποίου έσπασε η μύτη από πέτρα που δέχτηκε
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE