05.12
12:30

«Λόγω covid μπήκε στο νοσοκομείο ο Πελέ»

AEK1924.gr team
Advertisement

Οι κόρες του Πελέ επεσήμαναν ότι ο πατέρας τους δεν μπήκε στο νοσοκομείο λόγω του καρκίνου αλλά γιατί αντιμετωπίζει προβλήματα στο αναπνευστικό, μετά από covid που πέρασε.

Μια πληροφορία που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα που ήταν μέχρι τώρα γνωστά για την υγεία του Πελέ αλλά και τον λόγο της εισαγωγής του στο νοσοκομείο έκαναν γνωστή οι κόρες του.

Η Κέλι και η Φλάβια Νασιμέντο σε δηλώσεις τους σε βραζιλιάνικη ιστοσελίδα ξεκαθάρισαν ότι ο λόγος που νοσηλεύεται ο πατέρας τους δεν έχει καμία σχέση με τον καρκίνο στο έντερο αλλά ο λόγος είναι ο κορωνοϊός.

Όπως ανέφεραν ο Πελέ, είναι εμβολιασμένος αλλά αν και ξεπέρασε τον covid-19 αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα στο αναπνευστικό, ενδεχομένως γιατί ο οργανισμός του είναι ήδη καταπονημένος από τον καρκίνο.

Έτσι η εισαγωγή του στο νοσοκομείο έγινε γιατί διαπιστώθηκε ότι η λειτουργία των πνευμόνων του δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Νοσηλεύεται σε ένα απλό δωμάτιο και όχι σε μονάδα εντατικής θεραπείας και μπήκε στο νοσοκομείο γιατί θεωρήθηκε ότι θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη βοήθεια από το να περάσει την λοίμωξη του αναπνευστικού που έχει, από το σπίτι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement