
Η έκρηξη έγινε στο λεβητοστάσιο του σχολείου- Τα παιδιά χτυπήθηκαν από πόρτα που εκσφενδονίστηκε σε απόσταση σαράντα μέτρων στην αυλή του σχολείου.
Ένα παιδί, ηλικίας 11 ετών έχασε τη ζωή του μετά από έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα σε λεβητοστάσιο του 9ου δημοτικού σχολείου στις Σέρρες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άλλα δύο παιδιά έχουν τραυματισθεί, ευτυχώς ελαφρά.
Στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες του infonews24.gr, έσπευσαν αμέσως πυροσβεστική, αστυνομία και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, καθώς επίσης και ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Σερρών Γιάννης Δεσποτίδης, αλλά και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Σερρών Γιάννης Καραβασίλης.
Στο σημείο βρίσκονται και γονείς μαθητών, που είναι τρομοκρατημένοι.
Πηγή: skai.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement