Με αφορμή την σημερινή αντίπαλο της ΑΕΚ, τη βελγική Σερτένγκ, ο Αθλητικός Διευθυντής της Ένωσης βρήκε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί με τον Ματίας Αλμέιδα αλλά και τον μπακ των Βέλγων Σέρτζιο Κονσεισάο.
Ο Κονσεισάο είναι γιος και συνονόματος του νυν τεχνικού της Πόρτο. Για όσους δεν θυμούνται ο μπαμπάς Κονσεισάιο και ο Ματίας Αλμέιδα έχουν υπάρξει συμπαίκτες σε Λάτσιο, Πάρμα και Ίντερ!
Επιπρόσθετα ο Κονσεισάο έπαιξε στην Πόρτο τη σαιζόν 2004, τότε που ο Μπρούνο Άλβες ήταν δανεικός στην ΑΕΚ από τους Πορτογάλους!
Αν μη τι άλλο μια φωτογραφία γεμάτη ποδοσφαιρική ιστορία.
Αναλυτικά το μήνυμα του Αθλητικού Διευθυντή της Ένωσης που συνοδεύει την τρομερή αυτή φωτογραφία: «Πώς το ποδόσφαιρο μας ενώνει σε διαφορετικές κουλτούρες και γενιές, κάνοντας τον κόσμο να φαίνεται μικρός και φέρνοντας αισθήματα θαυμασμού και σεβασμού. Χαίρομαι που είμαι εδώ μαζί σας και είμαι μάρτυρας αυτής της στιγμής!»
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement