26.11
23:32

50 χρόνια Mercedes-Benz «Service24h»

AEK1924.gr team
Advertisement

Η Mercedes-Benz γιορτάζει τα 50 χρόνια από την ίδρυση της υπηρεσίας οδικής βοήθειας Service24h

Το 1972, η Mercedes-Benz καθιέρωσε μια υπηρεσία έκτακτης ανάγκης που κάλυπτε όλη την επικράτεια της Γερμανίας σε 24ωρη βάση. Αυτή η παροχή ήταν κάτι πρωτόγνωρο για την αυτοκινητοβιομηχανία και έδειχνε περίτρανα το πόσο σοβαρά έπαιρνε η εταιρεία την υποστήριξη των πελατών μετά την αγορά του αυτοκινήτου. Στην Ελλάδα, η υπηρεσία εντάχθηκε στη δραστηριότητα του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου της Mercedes-Benz από το 1998.

Η υπηρεσία Service24h γιορτάζει φέτος τα 50 χρόνια από τη δημιουργία της και πλέον έχει φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης και αποτελεσματικότητας. Περισσότερα από 160 σημεία στη Γερμανία και 46 στην Ελλάδα διασφαλίζουν τους πελάτες της Mercedes-Benz ότι θα έχουν πάντα κάποιον να τους βοηθήσει, ανεξάρτητα από καιρικές συνθήκες, ώρα και μέρο

Οι τεχνικοί της υπηρεσίας Service24h δίνουν το παρών στους δρόμους και παρέχουν γρήγορη και επαγγελματική βοήθεια σε περιπτώσεις βλάβης. Η υπηρεσία Service24h προσφέρεται δωρεάν για τους πελάτες επιβατικών και van της Mercedes-Benz σε συνδυασμό με την ολοκληρωμένη λύση κινητικότητας Mobilo η οποία διατίθεται και στην Ελλάδα, στον βασικό εξοπλισμό και ανανεώνεται αυτόματα με κάθε service σε Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο.

Ο Σάιμον Σαρέτσκι, Διευθυντής Τεχνικής Εξυπηρέτησης της Mercedes-Benz, τόνισε: «Εδώ και 50 χρόνια, η υπηρεσία Service24h αποτελεί μια δέσμευση στην αδιαπραγμάτευτη υπόσχεσή μας να αποκαθιστούμε την κινητικότητα των πελατών μας όσο το δυνατόν ταχύτερα σε κάθε περίσταση. Γι’ αυτόν τον λόγο, είμαστε όλοι πολύ υπερήφανοι για αυτήν την επέτειο, διότι γνωρίζουμε την απερίσπαστη προσήλωση που απαιτεί η υπηρεσία οδικής βοήθειας από τεχνικούς μας, άνδρες και γυναίκες, όλο το 24ωρο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement