
H AEK παρά την καλή εκκίνηση στο πρώτο οκτάλεπτο (2-3) δεν άντεξε στην πίεση του δεύτερου δεκαλέπτου με την ομάδα της Γλυφάδας να πετυχαίνει 6 γκολ σε αντίθεση με την ΑΕΚ που πέτυχε 2, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στο ημίχρονο με το σκορ 4-9 υπέρ των φιλοξενούμενων. Η «Ένωση» βελτίωσε την άμυνα της στα επόμενα δύο οκτάλεπτα (1-2, 2-2) όμως δεν κατάφερε να μειώσει την διαφορά, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 7-13.
ΑΕΚ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I-REPAIR 7-13
Τα οκτάλεπτα: 2-3, 2-6, 1-2, 2-2
ΑΕΚ (Μάρκο Μίσιτς): Νίγκρο, Μακέντι, Λελελέι 2, Γεωργίου, Μπινιάρη, Καλαϊτζή 2, Γκίλλα 1, Φραγγελάκη, Ρουμελιώτη 1, Λιαπάκη, Πετεινάτου, Μιχαηλίδου 1.
ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR (Θοδωρής Ανδρεάκος): Καρύτσα, Νίνου Παν.1, Μουστακαρία, Γουλβς 2, Γρηγοροπούλου 1, Νίνου Ειρήνη 5, Αντωνιάδη 1, Κανελλλοπούλου, Οικονόμου, Φουντωτού 3, Κατσώνη, Κεχαγιόγλου, Τσιάρα, Κακίδη, Αδάμη.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO