19.11
20:40

Μουντιάλ 2022, Γαλλία: Αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση ο Μπενζεμά, ανησυχία στους μπλε

AEK1924.gr team
Μουντιάλ 2022, Γαλλία: Αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση ο Μπενζεμά, ανησυχία στους μπλε

Ο Καρίμ Μπενζεμά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την πρώτη του προπόνηση με την εθνική Γαλλίας στο Κατάρ, με τον φορ της Ρεάλ να αποχωρεί τραυματίας και να δημιουργεί προβληματισμό στους φίλους των μπλε ενόψει της έναρξης του Μουντιάλ.

Το μεγαλύτερο όπλο που έχει στην κατοχή της η εθνική Γαλλίας στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί τα σκήπτρα της από το 2018 και να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία του Μουντιάλ με δύο διαδοχικούς τίτλους μετά από την Βραζιλία το 1962, είναι δίχως αμφιβολία το εκρηκτικό επιθετικό δίδυμο που συνθέτουν οι Κιλιάν Εμπαπέ και Καρίμ Μπενζεμά.

Ωστόσο, λίγες ώρες πριν από την πρώτη σέντρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, το προπονητικό επιτελείο των μπλε είναι σε αναμμένα κάρβουνα και ο λόγος έχει να κάνει με την αγωνιστική ανετοιμότητα του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας πήρε μέρος στην προπόνηση του Σαββάτου (19/11), πρώτη για την εθνική Γαλλίας στο Κατάρ, όμως δεν μπόρεσε να την ολοκληρώσει και αποχώρησε τραυματίας, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως ένας τραυματισμός τον οποίο κουβαλούσε, επιδεινώθηκε.

Με δεδομένο μάλιστα πως ο τραυματισμός του είναι μυϊκού χαρακτήρα, υπάρχει ανησυχία στις τάξεις της παγκόσμιας πρωταθλήτριας ενόψει της έναρξης της διοργάνωσης, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η “Equipe”.

Υπενθυμίζεται πως ο Καρίμ Μπενζεμά δεν είχε καταφέρει να ολοκληρώσει ούτε την προπόνηση που έκαναν οι παίκτες του Ντιντιέ Ντεσάμπ επί γαλλικού εδάφους, πριν την αναχώρηση για το Κατάρ, με τους ανθρώπους των μπλε να αναφέρουν τότε πως ήταν προγραμματισμένο να προπονηθεί για 15 λεπτά μόνο και έπειτα να σταματήσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement