13.11
23:10

Μάνταλος: «Το καλύτερο 45λεπτο όσο είμαι στην ΑΕΚ»

AEK1924.gr team
Μάνταλος: «Το καλύτερο 45λεπτο όσο είμαι στην ΑΕΚ»
Advertisement

Ο Έλληνας διεθνής μίλησε για την πολύ καλή εικόνα της ομάδας στο «Καραϊσκάκης» αλλά και την φάση του πέναλτι που VAR και ρέφερι «κλείνουν» τα μάτια.

Ξεκάθαρος για την τελευταία φάση του αγώνα ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος επιβεβαιώνει πως του γίνεται πέναλτι και έπρεπε να δοθεί.

Αναφέρει πως το πρώτο ημίχρονο ήταν το καλύτερο που έχει δει από την ΑΕΚ, όσο καιρό ανήκει στην ομάδα, ενώ το ισόπαλο (0-0) αποτέλεσμα αφήνει απογοήτευση.

Οι δηλώσεις του Μάνταλου στην COSMOTE TV:

Για την φάση του πέναλτι που δεν δίνεται: «Ήταν περίεργη φάση, πρέπει να τη δεις για να την αναλύσεις, νομίζω ότι ο διαιτητής ήθελε να λήξει το ματς. Ήταν πέναλτι».

Για την εικόνα της ΑΕΚ: «Νομίζω ότι κάναμε το καλύτερο 45λεπτο όσο καιρό είμαι στην ΑΕΚ»Για την γεύση που αφήσει η ισοπαλία: «Φεύγουμε πολύ απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, ικανοποιημένοι από την με εμφάνιση».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->