06.11
10:45

ΑΕΚ: Με αλλαγές στην άμυνα κόντρα στον Αστέρα

Κώστας Κοσικίδης
ΑΕΚ: Με αλλαγές στην άμυνα κόντρα στον Αστέρα
Advertisement

Οι απουσίες των Ντομαγκόι Βίντα και Αρόλντ Μουκουντί, αναγκάζουν τον Ματίας Αλμέιδα να προχωρήσει σε αλλαγές στην κεντρική αμυντική δυάδα, αλλά να διατηρήσει τον ίδιο σχηματισμό της ομάδας.

Δύσκολη έξοδος στην Τρίπολη, για την ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα, η οποία πήγε αποδεκατισμένη στην αμυντική της γραμμή, λόγω των απουσιών, Ντομαγκόι Βίντα και Αρόλντ Μουκουντί.

Το βασικό δίδυμο των στόπερ, έμεινε εκτός αποστολής για διαφορετικούς λόγους (θλάση ο Βίντα, ίωση ο Μουκουντί), με κοινό στοιχείο ότι θα απουσιάσουν και οι δυο απ’ το ματς της Ένωσης στην Τρίπολη.

Γι’ αυτό τον λόγο, ο Ματίας Αλμέιδα να καλείται να βρει λύσεις μέσω των Γεράσιμο Μήτογλου και Γιώργο Τζαβέλλα, που καλούνται να υπερασπιστούν την άμυνα του Δικεφάλου, απέναντι στον Αστέρα.

Ο Αργεντινός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα, εκτός των δυο παραπάνω, αλλά και την απουσία του Τομ Φαν Βέερτ, καθώς οι Σέρχιο Αραούχο, Λάζαρος Ρότα και Στίβεν Τσούμπερ, μοίρασαν ευχάριστα μαντάτα, ξεπερνώντας τα προβλήματα τραυματισμών και τις ενοχλήσεις και μπήκαν αποστολή και τέθηκαν στην διάθεση του Αλμέιδα.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο προπονητής της ΑΕΚ, δούλεψε όλες τις προηγούμενες ημέρες με τους ποδοσφαιριστές, για το σημερινό ματς στην Τρίπολη, αναλύοντας τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου, επισημαίνοντας τα δυνατά και αδύνατα σημεία του.

Ο Αλμέιδα, θα διατηρήσει τον ίδιο σχηματισμό για να παρατάξει την Ένωση στην Τρίπολη, με διαφορετικά πρόσωπα στην ενδεκάδα και κυρίως στην αμυντική γραμμή, λόγω των παραπάνω απουσιών.

Απ’ εκεί και έπειτα, όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας, ο Αργεντινός τεχνικός έχει ζητήσει συγκέντρωση απ’ τους ποδοσφαιριστές του, να βγάλουν ένταση και δύναμη όπως σε κάθε ματς στο παιχνίδι τους, μένοντας πειθαρχημένοι στο πλάνο της ομάδας και στους ρόλους τους.

Η -πιθανή- 11αδα της ΑΕΚ στην Τρίπολη

Πιο αναλυτικά, ο Ματίας Αλμέιδα θα παρατάξει την ΑΕΚ με τον Αθανασιάδη κάτω απ’ τα δοκάρια, δεξιά τον Ρότα, αριστερά τον Μοχαμάντι, με τους Τζαβέλλα και Μήτογλου στα στόπερ.

Στη μεσαία γραμμή οι Σιμάνσκι και Πινέδα, με τον πρώτο λίγο πιο πίσω ως αμυντικό χαφ και ο δεύτερος λίγο πιο μπροστά ως επιθετικός, έχοντας στα άκρα δεξιά τον Ελίασον και αριστερά τον Γκατσίνοβιτς και στη γραμμή κρούσης, τους Αραούχο και Λιβάι Γκαρσία.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που κριθεί προτιμότερο ο Τσίνο να μην αγωνιστεί λόγω του προβλήματος που τον ταλαιπώρησε μεσοβδόμαδα, για να προφυλαχθεί -πιθανόν κι’ απ’ τον βαρύ λόγω κακοκαιρίας αγωνιστικό χώρο-, τότε ο πρώτος υποψήφιος για να καλύψει την θέση του, είναι ο Νόρντιν Άμραμπατ.

Ωστόσο, σε πρώτη φάση κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να μαζεύει πολλές πιθανότητες, καθώς ο Αραούχο ήταν αποφασισμένος να δώσει κανονικά το παρών στην Τρίπολη και έτοιμος για να τεθεί στη διάθεση του Αλμέιδα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->