Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεπέρασε το εμπόδιο του Ντένις Νόβακ με 2-0 σετ, προκρίθηκε στα φάση των «16» στο Όπεν της Βιέννης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Κροάτη, Μπόρνα Τσόριτς.
Ο αγώνας θα γίνει την Πέμπτη (27/10), θα είναι ο 4ος και τελευταίος στο κεντρικό κορτ και θα αρχίσει περίπου στις 20:00 ώρα Ελλάδας.
Ο 27χρονος Τσόριτς βρίσκεται στο Νο.27 της παγκόσμιας κατάταξης και έχει να επιδείξει τρεις τίτλους. Ο τελευταίος ήταν κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά τον Αύγουστο στον τελικό του Masters στο Σινσινάτι με 7-6(0) 6-2.
Συνολικά στις μεταξύ τους αναμετρήσεις το σκορ είναι 2-1 υπέρ του Κροάτη, που επικράτησε και στη φάση των «32» στο US Open του 2020 με 3-2 σετ, ενώ ο Τσιτσιπάς είχε νικήσει στην πρώτη τους αναμέτρηση το 2018, στο Masters της Ρώμης, με τον Τσόριτς να αποχωρεί μετά το 4-1 στο 1ο σετ.
Ο νικητής της αναμέτρησης στα προημιτελικά θα παίξει με τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Πολωνό, Χουμπέρτ Χουρκάτζ και τον Φινλανδό, Εμίλ Ρουουσουβουόρι, που θα παίξουν νωρίτερα στο άλλο γήπεδο του τουρνουά.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement