26.10
23:22

Παναθηναϊκός: Ρήξη χιαστού και ο Φρόκου, τέλος η σεζόν για τον 19χρονο μέσο

AEK1924.gr team
Παναθηναϊκός: Ρήξη χιαστού και ο Φρόκου, τέλος η σεζόν για τον 19χρονο μέσο

Η κακοδαμονία στον Παναθηναϊκό συνεχίστηκε καθώς μετά τους Τρουιγιέ και Αϊτόρ και ο Λεάντρο Φρόκου στο ματς της Κ19 με την Τρέντσιν υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Η κακοδαμονία στον Παναθηναϊκό συνεχίστηκε καθώς μετά τους Τρουιγιέ και Αϊτόρ που μέσα σε μια εβδομάδα τραυματίστηκαν σοβαρά ήρθε την Τετάρτη το βράδυ και ο τραυματισμός του Λεάντρο Φρόκου στο ματς της Κ19 με την Τρέντσιν.

Ο 19χρονος μέσος υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν καθώς θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο Φρόκου πήγε κατευθείαν για εξετάσεις μετά την αναμέτρηση οι οποίες επιβεβαίωσαν τα χειρότερα σενάρια και τους φόβους των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Advertisement