Ο Έλληνας διεθνής μέσος μίλησε στην κάμερα της NOVA για το κλίμα των αποδυτηρίων, την αποθέωση από τον κόσμο αλλά και την σημερινή (24/10) «μάχη» με τον Λεβαδειακό.
Πρωτόγνωρα συναισθήματα προκλήθηκαν στον Κώστα Γαλανόπουλο – σύμφωνα με τις δηλώσεις του – όταν ο κόσμος τον αποθέωσε στο παιχνίδι με Ιωνικό.
Ο 24χρονος Έλληνας μίλησε για την ψυχολογία που έχει «χτίσει» η ομάδα με τις σερί νίκες, ενώ σήμερα – κόντρα στον Λεβαδειακό – υπάρχει η ευκαιρία για μία ακόμα νίκη.
Οι δηλώσεις του «Γαλανό» στην NOVA:
Για το κλίμα και την ψυχολογία της ΑΕΚ: «Είμαστε σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση με πέντε νίκες, έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μία ακόμα νίκη και να συνεχίσουμε αυτό το καλό κλίμα».
Για την αποθέωση από τον κόσμο στο ματς με τον Ιωνικό: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα η αποθέωση του κόσμου, πάντα νιώθω την αγάπη του λόγω του ότι είμαι και παιδί από τα σπλάχνα της ομάδας, αλλά κάτι τέτοιο μέσα στο γήπεδο δεν μου είχε συμβεί ξανά, ήταν πανέμορφο και μου έδειξε πόσο με στήριξε ο κόσμος και συνεχίζει να με στηρίζει σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που πέρασα».
Η στιγμή του standing ovation για τον Γαλανόπουλο:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement