Η Ένωση έχει μείνει απολύτως ευχαριστημένη από την παρουσία του Μεξικανού άσου που εξελίσσεται σε leader πρώτης γραμμής και θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι μπορεί για να τον αποκτήσει από τη Θέλτα που το καλοκαίρι τον παραχώρησε, όμως χωρίς οψιόν αγοράς.
Η ΑΕΚ, λοιπόν, θα πάει με τη μέθοδο Λιβάι Γκαρσία… Όπως αναφέρουν οι Μεξικανοί, «η ΑΕΚ θα προτείνει συγκεκριμένο ποσό για την αγορά του 60% των δικαιωμάτων του Πινέδα». Μάλιστα, όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ, «το ποσό αυτό μπορεί να ξεπεράσει και τα τρία εκατ. ευρώ» σε μία προσπάθεια να δελεάσει τη Θέλτα για να δώσει τη συγκατάθεσή της για την υλοποίηση της μεταγραφής.
Βέβαια ακόμη και έτσι η προσπάθεια της ΑΕΚ δεν θα είναι εύκολη… Η Θέλτα θεωρεί περιουσιακό στοιχείο τον παίκτη και αν ο παίκτης πάει καλά στο Mundial του Κατάρ τότε η ομάδα του Βίγκο εκτιμά πως η χρηματιστηριακή του αξία θα εκτιναχθεί, κάτι που σημαίνει ότι σε μία τέτοια περίπτωση η προσπάθεια της Ένωσης θα γίνει ακόμα πιο δύσκολη.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement