11.10
13:15

Μια ακόμα σημαντική δωρεά για το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Μια ακόμα σημαντική δωρεά για το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ
Advertisement

Μια σημαντική δωρεά στο Μουσείο Ιστορίας έκανε ο φίλαθλος της ΑΕΚ Γιάννης Τσαπρούνης, ο οποίος προσέφερε ένα μετάλλιο που είχε απονεμηθεί στους ποδοσφαιριστές της Ένωσης την σεζόν 1938-1939.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανάρτηση της στο Facebook ανακοίνωσε την δωρεά και ενημέρωσε τους υπόλοιπους φίλους της Ένωσης τι χρειάζεται να κάνουν για να προσφέρουν αντικείμενα στο Μουσείο.

Μία ακόμα σημαντική δωρεά για το Mουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ. Ο φίλαθλος Γιάννης Τσαπρούνης προσέφερε ένα μετάλλιο από εκείνα που είχαν απονεμηθεί στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τη σεζόν 1938-39 για την κατάκτηση της β’ θέσης στο Πρωτάθλημα Αθηνών. Στη συνέχεια της σεζόν αυτής, η ΑΕΚ κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος, αλλά και το Κύπελλο.
Πρόκειται για ένα σπάνιο κειμήλιο από τα τελευταία χρόνια της προπολεμικής εποχής, όταν η ΑΕΚ έθετε τις βάσεις για μια ποδοσφαιρική δυναστεία, πριν ξεσπάσει ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος.
🔗 Ευχαριστούμε πολύ τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους φίλους της ΑΕΚ για την τεράστια επιθυμία τους να προσφέρουν κειμήλια ζωής και θυμίζουμε ότι το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία συλλογής εκθεμάτων! Οσοι παλαίμαχοι ή φίλαθλοι διαθέτουν αντικείμενα, τα οποία θέλουν να προσφέρουν, παρακαλούνται να επικοινωνούν στο e-mail aekmuseum@aekfc.gr υπ’ όψιν των κ. Γεράσιμου Γασπαρινάτου και Γιάννη Μπίλιου. 

Η ανάρτηση της ΠΑΕ:

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->