05.10
18:05

Έτοιμος ο αγωνιστικός χώρος με τον Ατρόμητο

AEK1924.gr team
Advertisement

Εντελώς άλλη και σαφώς βελτιωμένη θα είναι η εικόνα του αγωνιστικού χώρου της Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena, στο ματς με τον Ατρόμητο, σύμφωνα με τους υπεύθυνους.

Ήταν σχεδόν αναμενόμενο, ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν θα βρισκόταν στην επιθυμητή κατάσταση του, στο πρώτο εντός έδρας αγώνα της ΑΕΚ κι’ αυτό δεν έχει να κάνει, για κακή κατασκευή και εγκατάσταση, αλλά λόγω των προβών που πραγματοποιήθηκαν για σχεδόν δυο εβδομάδες για την τελετή των εγκαινίων.

Όπως, είδε όλος ο κόσμος που παρακολούθησε την τελετή, οι χορευτές και όλη η φαντασμαγορική γιορτή, πραγματοποιήθηκε στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθεί το χορτάρι στο μέγιστο βαθμό στα εγκαίνια και είχε αυτή την εικόνα στο πρώτο εντός έδρας αγώνα.

Οι υπεύθυνοι του γηπέδου, έχουν ήδη αναλάβει την αποκατάσταση του χόρτου και όλοι μιλούν, ότι θα αλλάξει πλήρως η εικόνα του αγωνιστικού χώρου, μέσα στις επόμενες ημέρες, φτάνοντας σίγουρα σε ένα καλό επίπεδο, μέχρι το ματς με τον Ατρόμητο (16/10).

Μάλιστα, οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού χώρου, που ανέλαβαν να επαναφέρουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αναφέρουν ότι στο ματς με τους Περιστεριώτες, η εικόνα θα είναι εντελώς διαφορετική και δεν θα έχει καμία σχέση με το χόρτο που παρουσιάστη στο ματς με τον Ιωνικό, τόσο οπτικά, όσο και ουσιαστικά.

Η ΑΕΚ θυμίζουμε, έχει ρίξει ιδιαίτερο βάρος και στο αγωνιστικό χώρο του νέου της γηπέδου και θα χρειαστεί λίγο χρονικό διάστημα, για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, μαζί με σύγχρονα μηχανήματα που έχει προμηθευτεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement