05.10
15:23

Έρχονται κι άλλες διαφημίσεις στο Instagram γιατί… δεν βγάζει αρκετά λεφτά!

AEK1924.gr team
Advertisement

Ωστόσο η πτώση εσόδων της Meta στο δεύτερο τρίμηνο για πρώτη φορά στην ιστορία της, την ώθησε να θέλει να ικανοποιήσει τους επενδυτές της και αποφάσισε πως ο καλύτερος τρόπος είναι να προσπαθήσει να αυξήσει τα έσοδα του Instagram με – το μαντέψατε – περισσότερες διαφημίσεις.

Οι διαφημίσεις θα εμφανιστούν σε περισσότερα τμήματα της εφαρμογής, όπως στο Explore feed και στο feed των posts των χρηστών.

Η Meta θα δοκιμάσει επίσης διαφημίσεις επαυξημένης πραγματικότητας τόσο στο feed όσο και στα Stories. Επιπλέον, οι διαφημίσεις σε Facebook και Instagram Reels θα μπορούν να διαρκούν από 4 έως 10 δευτερόλεπτα και θα παίζουν μετά από ένα Reel. Μετά τη διαφήμιση, το Reel θα παίζει ξανά. Στο κάτω μέρος των Facebook Reels θα εμφανιστεί επίσης και ένα καρουζέλ εικόνων με διαφημίσεις.

Ο αριθμός των διαφημίσεων στην πλατφόρμα ποικίλει βάσει του τρόπου που οι χρήστες χρησιμοποιούν το Instagram. Παρακολουθούμε στενά τις αντιδράσεις του κόσμου – τόσο για τις διαφημίσεις όσο και για τη γενικότερη εμπειρία χρήσης. – Εκπρόσωπος Instagram

Πηγή: unboxholics.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement