
Ένα περίεργο και άξιο αναφοράς στατιστικό προέκυψε από την ήττα της Βασίλισσας νωρίτερα το βράδυ στην Σμύρνη. Οι κιτρινόμαυροι είχαν υψηλή απόδοση στο σκοράρισμα, όμως βοήθησαν μόνο οι ξένοι παίχτες σε αυτό.
Ο Αλεξάντερ Μάντσεν έβαλε 10, ο Κάμερον ΜακΓκρίφ 11, ο Ακίλ Μίτσελ 19, ο Γιάνις Στρέλνιεκς 15, ο Κένι Γουίλιαμς 17 και ο Τιμ Φρεζίερ 16.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Οι Παναγιώτης Φιλιππάκος, Αντώνης Κόνιαρης, Κωνσταντίνος Παπαδάκης, Νίκος Περσίδης, Ανδρέας Πετρόπουλος ήταν οι πέντε Έλληνες που πήραν χρόνο συμμετοχής, ενώ 12ος ήταν ο Δημήτρης Μαυροειδής που δεν αγωνίστηκε. Οι πέντε Έλληνες είχαν συνολικά 0/4 σουτ. Όμως ο αγωνιστικός χρόνος των Ελλήνων δεν ήταν μεγάλος αφού κανένας παίχτης δεν έφτασε τα 10 λεπτά συμμετοχής.