29.9
14:25

Μόνο ροδίτες φίλαθλοι στο Super Cup

AEK1924.gr team
Advertisement

Αποκλειστικά και μόνο οι κάτοικοι της Ρόδου έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια του Super Cup, το προσεχές Σαββατοκύριακο (1-2 Οκτωβρίου). Οι τιμές των εισιτηρίων και το πρόγραμμα.

Το Υπουργείο Αθλητισμού και η Αστυνομία δεν τροποποίησαν την πάγια τακτική τους με αφορμή το Super Cup και ενημέρωσαν τις συμμετέχουσες ομάδες (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Προμηθέα) πως απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών στη Ρόδο.

Κατά συνέπεια τους δύο ημιτελικούς του Σαββάτου (1/10), όπως επίσης τον μικρό τελικό και μεγάλο τελικό της Κυριακής (2/10) θα έχουν δικαίωμα να παρακολουθήσουν μονάχα κάτοικοι της Ρόδου που θα προμηθευτούν εισιτήρια για τη διοργάνωση που ανοίγει την αυλαία της σεζόν.

Παρεμπιπτόντως, η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται. Για να διευκολύνει μάλιστα τους ενδιαφερόμενους ο ΕΣΑΚΕ είχε ανακοινώσει από την Τετάρτη τη διεύρυνση του σχετικού ωραρίου. Θυμίζουμε πως τα εισιτήρια ισχύουν υποχρεωτικά και τις δύο ημέρες της διοργάνωσης και τιμώνται 80 (πλαϊνές θύρες) και 100 ευρώ (για τις κεντρικές θύρες). Ταυτόχρονα τα παιδικά (για ηλικίες από 6 έως 16 ετών) έχουν οριστεί σε 50 και 70 ευρώ αντίστοιχα.

Η αγορά τους, όπως η είσοδος στις δύο ημέρες του τουρνουά, θα γίνει με ταυτοπροσωπία (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο). Για την αγορά των εισιτηρίων απαιτείται ακόμη ο ΑΜΚΑ, διεύθυνση ηλεκτρικού ταχυδρομείου (email) και αριθμός κινητού τηλεφώνου. Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά, ενώ στην είσοδο θα γίνεται σωματικός έλεγχος από την Αστυνομία. Απαγορεύονται τα διακριτικά ομάδων. Κρατήσεις εισιτηρίων δεν γίνονται.
Το πρόγραμμα του Super Cup 2022 by aegean islands:

Σάββατο 1 Οκτωβρίου

Πρώτος ημιτελικός, 17:00: Παναθηναϊκός – Κολοσσός H Hotels / ΕΡΤ3

Δεύτερος ημιτελικός, 21:00: Ολυμπιακός-Προμηθέας / ΕΡΤ3

Κυριακή 2 Οκτωβρίου

Μικρός τελικός, 17:00: Ηττημένοι ημιτελικών / ΕΡΤ3

Τελικός, 21:00: Νικητές ημιτελικών / ΕΡΤ3

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement