28.9
17:15

Ο Λιάνης επιμελήθηκε τα κείμενα των εγκαινίων της Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο γνωστός πολιτικός και δημοσιογράφος, επιμελήθηκε όλα τα κείμενα της μεγάλης γιορτής για τα εγκαίνια της Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena.

Οι πολύ καλές φιλικές σχέσεις που έχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με τον Γιώργο Λιάνη, είχε ως αποτέλεσμα, να του αναθέσει ο πρώτος να επιμεληθεί όλα τα κείμενα της γιορτής των εγκαινίων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Λιάνης έχει παρουσιάσει ουκ’ ολίγες φορές παρόμοιες εκδηλώσεις και ειδικότερα της ΑΕΚ, λόγω της στενής σχέσης που διατηρεί με τον ισχυρό άντρα της ομάδας.

Γι’ αυτό και δεν θα μπορούσε, να μην αναλάβει κάποιο ρόλο στην φαντασμαγορική γιορτή των εγκαινίων, αναλαμβάνοντας να επιμεληθεί τα κείμενα, αλλά και να εκφωνήσει κάποια απ’ αυτά στα βίντεο, που θα παίξουν στα matrix του γηπέδου, με το γνωστό ιδιαίτερο ύφος του, σε μια ιδιαίτερη βραδιά για την ΑΕΚ και τους Πρόσφυγες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο γνωστός δημοσιογράφος και πολιτικός, επιμελήθηκε και την παρουσίαση της έκθεσης ζωγραφικής του Αλέξανδρου Βακιρτζή στο Μετρό στο Σύνταγμα για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή, αλλά και την εκδήλωση της ΑΕΚ τον Νοέμβριο του 2018 για το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού που θα βρίσκεται εντός της Αγιάς Σοφιάς – OPAP Arena.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement