27.9
19:27

“Ο Μανωλάς καθυστέρησε για έξι ώρες στα γυρίσματα”

AEK1924.gr team
“Ο Μανωλάς καθυστέρησε για έξι ώρες στα γυρίσματα”
Advertisement

Ο ιδιοκτήτης του λιονταριού που τρόμαξε τον Κώστα Μανωλά στο βίντεο της Αλ Σαρτζά δίνει μια διαφορετική οπτική στο τι συνέβη και τονίζει πως η πολύωρη καθυστέρηση εξόργισε το ζώο.

Μια διαφορετική οπτική στο τι συνέβη με το λιοντάρι που τρόμαξε τον Κώστα Μανωλά στο βίντεο που θέλησε να γυρίσει η ομάδα του η Αλ Σαρτζά δίπλα σε ένα λιοντάρι για την παρουσίαση του από την ομάδα των ΗΑΕ έδωσε ο ζάμπλουτος ιδιοκτήτης του λιονταριού ο οποίος έχει πολλά άγρια ζώα στην κατοχή του ενώ διατηρεί και ζωολογικό κήπο στο Ντουμπάι.

Ο Humaid Abdulla Albuqaish έγραψε στο instagram πως υπήρξε εξάωρη καθυστέρηση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή που έπαιξε το ρόλο της καθώς εξαγρίωσε το ζώο ενώ εν συνεχεία το βίντεο δεν ολοκληρώθηκε με τον Μανωλά να αποχωρεί.

Στην ανάρτηση του με ένα βίντεο από το περιστατικό έγραψε: “Ο παίκτης καθυστέρησε για έξι ώρες στα γυρίσματα και μετά έφυγε”.

Πηγή: sport24.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->