Ο νεαρός επιθετικός της ΑΕΚ σκόραρε το νικητήριο γκολ της Εθνικής Ελπίδων, κόντρα στην Πολωνία (1-0).
Χάρη στο γκολ του Μιχάλη Κοσίδη, η Εθνική Ελπίδων κατάφερε να επικρατήσει της Πολωνίας και να κάνει μια σημαντική νίκη ψυχολογίας για τη συνέχεια, στο ντεμπούτο του Νίκου Παπαδόπουλου, στο πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν φτωχό σε θέαμα, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις για τις δυο ομάδες, αλλά η Εθνική Ελπίδων κατάφερε λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου να πάρει προβάδισμα.
Στο 49ο λεπτό ο Τουρκοχωρίτης έβγαλε μια σέντρα απ’ τα δεξιά, ο Κοσίδης πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους έπιασε μια ωραία ψηλοκρεμαστή κεφαλιά και νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 1-0, το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Κοσίδης μπήκε στο ματς στο 32ο λεπτό, αντικαθιστώντας τον Τζαβίδα.
Εθνική ομάδα: Τζολάκης, Τουρκοχωρίτης, Παναγιώτου, Ασλανίδης (70’ Τσάβος), Κίτσος (63’ Κουτεντάκης), Καραμπέρης (63’ Μεταξάς), Κουρφαλίδης, Τζαβίδας (32’ Κοσίδης), Κωνσταντέλιας, Σουρλής, Κουπαράκος.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement