Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο Κλεμάν Μισελέν για το πέρασμα του από την Ελλάδα και την ΑΕΚ:
«Ήταν μια εμπειρία ζωής, όπου έμαθα πολλά πράγματα εκτός γηπέδου, ας πούμε, γιατί δεν ήμουν πολύ ευχαριστημένος ούτε με το ποδόσφαιρο.
Μετά, η μετακίνηση μου με είχε είμαι μακριά από την οικογένειά μου, με έκανε να φύγω από τη ζώνη άνεσής μου και να μάθω μια νέα γλώσσα, να δω πώς είναι να παίζεις στο εξωτερικό. Πάνω από όλα έμαθα και κατάλαβα τι χρειαζόμουν.
Τώρα ξέρω πώς είναι να είσαι μόνος σου, όταν δεν μιλάς τη γλώσσα, όταν πρέπει να προσαρμοστείς σε ένα νέο πρωτάθλημα, σε μια νέα ζωή… Είναι περισσότερο μια υπέροχη εμπειρία ζωής, αλλά μετά ήθελα να επιστρέψω στη Γαλλία για αυτή την επαγγελματική πλευρά, για τις υποδομές, το σκηνικό… Μου έλειψαν όλα αυτά, αυτό έλειπε στην Ελλάδα για να ανθίσω. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα».
Στη συνέχεια ο αμυντικός της Μπορντό μίλησε για τη συμμετοχή του, πριν από μερικά χρόνια, στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
«Είναι η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου. Ποδόσφαιρο ή όχι, ήταν απίστευτο… Προσπάθησα να απολαύσω αυτές τις στιγμές όσο το δυνατόν περισσότερο γιατί συμβαίνει μόνο μία φορά. Τέλος πάντων, χάρηκα, ήταν καταπληκτικό. Δεν έχω απαραίτητα λόγια, πρέπει να το ζήσεις. Είχα την ευκαιρία να πάω εκεί, το γνωρίζω και το εύχομαι σε όλους. Είναι ένας άλλος κόσμος, είναι απίστευτο».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement