Η σημερινή (20/09) προπόνηση πραγματοποιήθηκε με απουσίες, τόσο των διεθνών, όσο και των τραυματισμένων αθλητών. Αποχώρησε με ειδική άδεια ο Ελβετός διεθνής.
Σε περίοδο αγωνιστικής αδράνειας περνά το Πρωτάθλημα της Super League και οι διεθνείς της ΑΕΚ βρίσκονται με τις Εθνικές ομάδες.
Συγκεκριμένα οι: Μάνταλος, Ρότα, Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Βίντα, Πινέδα, Λιβάι Γκαρσία, Τζούντα Γκαρσία, Θεοχάρης, Κοσίδης, απουσιάζουν ελέω Nations League.
Από την προπόνηση επίσης απουσίασε και ο Στίβεν Τσούμπερ, στον οποίο δόθηκε ολιγοήμερη άδεια για να ταξιδέψει στην πατρίδα του. Παράλληλα, έλαβε και ειδικό πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων από το team της Ένωσης.
Στην λίστα των τραυματιών, ο Τζαβέλλας ξεκίνησε την θεραπεία, έχοντας ολοκληρώσει την χειρουργική επέμβαση στο αριστερό του χέρι, ενώ οι Γιόνσον και Μαχαίρας γυμνάστηκαν ατομικά.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.
Ο Γιώργος Τζαβέλλας ξεκίνησε θεραπεία. Οι Γενς Γιόνσον, Θεοδόσης Μαχαίρας γυμνάστηκαν ατομικά, όπως και ο Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος απουσίασε με άδεια. Οι υπόλοιποι παίκτες -πλην διεθνών- προπονήθηκαν κανονικά.
Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 9.00.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement