16.9
19:40

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το απόγευμα του Σαββάτου στην Αθήνα Τρουιγέ και Τσοκάι, θα βρεθούν στη Λεωφόρο

AEK1924.gr team
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το απόγευμα του Σαββάτου στην Αθήνα Τρουιγέ και Τσοκάι, θα βρεθούν στη Λεωφόρο
Advertisement

Οι δύο τελευταίες μεταγραφικές προσθήκες του Παναθηναϊκού, Αλεξίς Τρουιγέ και Ένις Τσοκάι θα φτάσουν στην Αθήνα το απόγευμα του Σαββάτου (17/9). Θα βρεθούν στη Λεωφόρο για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (21:30, COSMOTE SPORT 1HD).

Ο Παναθηναϊκός την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου ενισχύθηκε στον άξονα, ανακοινώνοντας την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα έκανε δικό του τον 21χρονο Γάλλο χαφ Αλεξίς Τρουιγέ από τη Νις, ο οποίος υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2025, και τον 23χρονο Αλβανό μέσο Ένις Τσοκάι, που έβαλε την υπογραφή του για τέσσερα χρόνια.

Οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές αναμένονται στην Αθήνα το απόγευμα του Σαββάτου (17/9), προκειμένου να ενσωματωθούν στη νέα τους ομάδα.

Επίσης θα βρεθούν στη Λεωφόρο για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (21:30, COSMOTE SPORT 1HD).

Πηγή: sport24.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->