
Ο άλλοτε παίκτης και πρόεδρος της ΑΕΚ, σχολίασε το προχθεσινό αγώνα της ομάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τονίζοντας πως η Ένωση δεν έχει ηρεμία και υπομονή, με τον Αλμέιδα να δείχνει ότι έχει άγχος.
Στον καθιερωμένο σχολιασμό των αγώνων, στην εκπομπή Monday FC, ο Ντέμης Νικολαΐδης ανέφερε πως ο Ματίας Αλμέιδα δείχνει αγχωμένος, με αποτέλεσμα να περνάει αυτό στην ομάδα, η οποία αποδεικνύει πως δεν έχει καθόλου ηρεμία και υπομονή στο παιχνίδι της.
Επίσης, ανέφερε ότι παρά τη νίκη η ΑΕΚ εμφανίστηκε χειρότερη σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον Βόλο, κυριαρχώντας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ήταν κακή στο δεύτερο.
«H AEK ήταν χειρότερη σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον Βόλο. Κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο και ήταν κακή στο δεύτερο μέρος. Έχει άγχος ο Αλμέιδα και αυτό βγαίνει στην ομάδα. Η ΑΕΚ δεν έχει ηρεμία και υπομονή στο παιχνίδι της», είπε μεταξύ άλλων ο Ντέμης Νικολαΐδης.
Δείτε το βίντεο:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement