
Για μεγάλο διάστημα, δεν αποτέλεσε κύρια προτεραιότητα της ΑΕΚ η απόκτηση επιθετικού. Όμως όταν η απόφαση πάρθηκε, ο Φαν Βέερτ «ντύθηκε» στα κιτρινόμαυρα.
Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Τομ Φαν Βέερτ, τον οποίο οι ιθύνοντες του συλλόγου περιμένουν μέχρι το βράδυ στην Αθήνα.
Μία μεταγραφή από το ελληνικό Πρωτάθλημα, με τους φιλάθλους της Ένωσης να περιμένουν κάτι καλύτερο – επικοινωνιακά – με το βλέμμα στην «Αγιά Σοφιά».
Η λύση όμως με τον Ολλανδό φορ πάρθηκε, όταν η ΑΕΚ «κλείδωσε» την απόφαση να ψαχτεί για μεταγραφή επιθετικού. Μία ανάγκη που – για μεγάλο διάστημα – δεν αποτέλεσε προτεραιότητα της ομάδας.
Έτσι, στο ερώτημα: «γιατί η ΑΕΚ καθυστέρησε τόσο για φορ, ενώ κατέληξε στον Φαν Βέερτ», η απάντηση από το εσωτερικό της ομάδας είναι πως όταν η ΑΕΚ πήρε επιθετικό, όταν «κλείδωσε» η απόφαση να πάρει επιθετικό.
Αυτό δεν σημαίνει πως οι άνθρωποι του αγωνιστικού σχεδιασμού της Ένωσης δεν είχαν τα ραντάρ τους «ανοιχτά» στο μεταγραφικό παζάρι. Κάθε άλλο παρακολουθούσαν τους παίκτες που προτείνονταν και είχαν έτοιμες επιλογές.
Η τελική έμελλε να είναι ο περσινός πρώτος σκόρερ (17γκολ) της Super League, ο οποίος καλύπτει απόλυτα τα αγωνιστικά «θέλω» του Ματίας Αλμέιδα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement