Ο Δανός χαφ που ήταν εκ’ των κορυφαίων της σημερινής νίκης της ΑΕΚ, ανέφερε ότι απ’ τα πρώτα λεπτά μπήκαν δυνατά και ήταν aggressive ενώ πρόσθεσε είναι ικανοποιημένοι για τη νίκη.
Εμφανώς χαρούμενος για τη νίκη της ΑΕΚ και την δική του εμφάνιση, ο Γενς Γιόνσον στάθηκε στις δηλώσεις του, ότι μπήκαν απ’ την αρχή του ματς δυνατά και εμφανίστηκαν aggressive.
Ενώ για το σωτήριο τάκλιν, επισήμανε ότι αυτή είναι η δουλειά του και ευτυχώς σταμάτησε σ’ αυτήν την φάση τον αντίπαλο και δεν τον άφησε να σκοράρει.
Αναλυτικά όσα είπε ο Γενς Γιόνσον:
Για το σωτήριο τάκλιν του πριν το 1-0 της ΑΕΚ; «Είναι η δουλειά μου. Είμαι αμυντικό χαφ και σε αυτή τη θέση να μπορώ να κρατάω την ομάδα πίσω. Είδα τον αντίπαλο να επιτίθεται και ευτυχώς σταμάτησα τον αντίπαλο. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ωραία».
Για τα στοιχεία που έδωσαν στην ΑΕΚ τη νίκη; «Αν συγκρίνουμε το παιχνίδι με το Βόλο, απόψε από τα πρώτα λεπτά μπήκαμε δυνατά. Ήμασταν aggressive. Δε σκόραρε ο αντίπαλος, σκοράραμε εμείς και πήραμε τη νίκη. Είμαστε ικανοποιημένοι».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement