29.8
18:57

Ξανά ρήξη χιαστού ο άτυχος Πέδρο Κόντε

AEK1924.gr team
Ξανά ρήξη χιαστού ο άτυχος Πέδρο Κόντε
Advertisement

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και ο Πέδρο Κόντε θα περάσει για δεύτερη φορά σε διάστημα ενός χρόνου την πόρτα του χειρουργείου εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο.

Ο Πέδρο Κόντε δεν απέφυγε τη ρήξη χιαστού, όπως φανέρωσε τη Δευτέρα (29/8) η μαγνητική τομογραφία, και θα χειρουργηθεί στο αριστερό γόνατο χάνοντας το μεγαλύτερο μέρος της υπόλοιπης σεζόν.

Ο Ισπανός επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα τραυματίστηκε στη διάρκεια του σαββατιάτικου αγώνα με τη Λαμία στους Ζωσιμάδες κι εξ αρχής οι εκτιμήσεις για τη ζημιά που υπέστη δεν άφηναν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

Εκτιμάται ότι ο 34χρονος φορ θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 6 μήνες. Πέρυσι είχε υποστεί τον ίδιο τραυματισμό στο δεξί γόνατο κι αγωνίστηκε ξανά στα πλέι οφ. Ήδη οι άνθρωποι του ΠΑΣ άνοιξαν τη λίστα με τους διαθέσιμους επιθετικούς της αγοράς, αναζητώντας τον αντικαταστάτη του.

Πηγή: sport24.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->